Trind | Nail Repair Anti-Bite | 9ml

Trind | Nail Repair Anti-Bite | 9ml

50103403

Trind

Nail Repair Anti-Bite


Nail Repair Anti-Bite
Lukt het maar niet om je nagels te laten groeien? Speciaal voor nagelbijters heeft Trind een nagelversterker met nare, bittere smaak. De werking van dit product berust op hetzelfde principe als van onze andere Nail Repair producten. De unieke formule van Trind zorgt ervoor dat de eiwitmoleculen in de nagel stevig aan elkaar worden gekoppeld, waardoor een rigide netwerkstructuur wordt verkregen en de nagel sterker wordt. Belangrijk detail hierbij is dat het natuurlijke nagelvocht niet verloren gaat. De nagel blijft op die manier soepel en ziet er verzorgd uit. Hiermee kan ook jij dus mooie, sterke en verzorgde nagels krijgen. En laat je het wel uit je hoofd om nog op je nagels te bijten...!
Gebruiksaanwijzing
Voor mooie sterke nagels drie weken lang dagelijks een laagje direct op de nagels aanbrengen. Het vorige laagje verwijderen met (Trind) Nailpolish Remover. Na drie weken is één laagje per week voldoende. Het flesje goed schudden voor gebruik. Na gebruik de hals van het flesje reinigen. Buiten bereik van kinderen houden.

Je doet er goed aan om dit product eerst op één nagel te testen. Bij overgevoeligheid dien je het gebruik direct te stoppen. Vermijd oogcontact. Dit product is licht ontvlambaar en het bevat formaldehyde. Wij adviseren je om je nagelriemen te beschermen met crème.

9ml

€ 14.20