Babor | DOCTOR BABOR Derma Cellular Ultimate AHA Skin Peel Kit | 54ml

Babor | DOCTOR BABOR Derma Cellular Ultimate AHA Skin Peel Kit | 54ml

463702

Babor

DOCTOR BABOR Derma Cellular Ultimate AHA Skin Peel Kit


De vernieuwingsprocessen van de huid worden geactiveerd en het huidbeeld wordt in slechts 21 dagen zichtbaar verfijnd en gelijkmatiger.
•Peelingkuur met 6 toepassingen
•De vernieuwingsprocessen van de huid worden geactiveerd
•Het huidbeeld wordt zichtbaar verfijnd en gelijkmatiger.
Het BABOR onderzoeks- en innovatiecentrum heeft – geïnspireerd door de dermatologische peeling - Ultimate AHA Skin Peel Kit ontwikkeld - de effectieve peelingkuur met 6 toepassingen voor de intensieve, stapsgewijze afschilfering van de huid. De vernieuwingsprocessen van de huid worden geactiveerd en het huidbeeld wordt in slechts 21 dagen zichtbaar verfijnd en gelijkmatiger.
Alleen voor uitwendig gebruik. Uitsluitend te gebruiken op een intacte huid. Niet in aanraking brengen met ogen of slijmvliezen. Directe UV-straling (zon, zonnebank) vermijden of een lichtbeschermingsmiddel gebruiken. Mochten er huidirritaties optreden, dan het product niet verder gebruiken en een arts raadpleggen. Niet in de buurt van kinderen bewaren. Tijdens zwangerschap en borstvoeding voor gebruik toestemming aan de arts vragen. Niet gebruiken bij een gevoelige huid.
Gebruiksaanwijzing:
Breng binnen drie weken telkens met tussenpozen van 2-3 dagen de fruitzuurserum het beste `s avonds voor het naar bed gaan als volgt op de huid aan: Doe de inhoud van de tube in het kleine schaaltje en breng het concentraat met de kwast dun aan op het van tevoren gereinigde gezicht, de hals en het decolleté. Laat het concentraat ca. 10 minuten in de huid inwerken en was het daarna met water af. 1e week: 2 x Ultimate AHA Skin Peel Step 1 2 e week: 2 x Ultimate AHA Skin Peel Step 2 3 e week: 2 x Ultimate AHA Skin Peel Step 3 Breng vervolgens een pipetlengte van het Ultimate Regenerating Serum aan op gezicht, hals en decolleté. Laat het serum inwerken en breng daarna de normale verzorgingscrème aan. Gebruik het Ultimate Regenerating Serum altijd tijdens de gehele duur van de kuur `s avonds onder de normale verzorging.Breng overdag gedurende de complete kuur alsook 1-2 weken daarna de Ultimate Protecting Balm SPF 50 op de huid aan. Daaroverheen, indien nodig, de normale dagverzorging en / of make-up aanbrengen.


54ml

€ 140.50