microdermabrasie-microneedlingbehandeling

MICRODERMABRASIE

Microdermabrasie is een natuurlijke en minst ingrijpende methode om uw huidstructuur te verbeteren. Een fijne straal kristallen wordt door middel van een vacuüm langs de huid gezogen en verwijdert zo de bovenste huidlaag met eventueel dode huidcellen gelijkmatig. De huid die daaronder tevoorschijn komt is een nieuwe huid met levende cellen. De huid is glad, zacht en optimaal in staat om voedingsstoffen op de nemen.

Een regelmatige behandeling stimuleert de aanmaak van collageen en elastinevezels. Deze vezels zorgen voor een stevige en jongere huid met een prachtige teint. De oplossing voor : totale huidverbetering, fijne lijntjes, lichte pigmentvlekken, ongelijkmatige huid, littekens en grove poriën. Na 1 behandeling voelt en ziet u direct resultaat. Om een optimaal resultaat te bereiken adviseren wij een kuurbehandeling.

Deze behandeling duurt 60 minuten. Kost nu t.w.v. € 95,-
Kuur actie: bij een kuur van 6 behandelingen betaald u t.w.v. € 540,-

Behandeling bestaat uit:
-Reinigen met een cleanser
-Voorbereiden met een peeling mask en een tonic.
-Na de microdermabrasie krijgt een ampul met ultrasone golven om de huid te kalmeren en werkstoffen dieper in de huid te brengen.

ULTRASOUND/ULTRASONE GOLVEN BEHANDELING
Onder ultrasone golven worden trillingen verstaan die zich bevinden boven de voor het menselijke oor liggende hoor grens.
Werking micromassage met dieptewerking
-bevorderd de celstofwisseling de doorbloeding en de zuurstofvoorziening
-versnelt diffusieprocessen
-verhoogt de doorlaatbaarheid
-stimuleert de activiteit in het bindweefsel
-bevordering van de lymfestroom.

Behandeling bestaat uit:
-Reiniging met een cleanser
-Huiddiagnose
-Peeling
-Utrasound Gel
-Daarna met ultrasoon
-Ampul
-dag/nachtcreme
behandelingsduur 1e keer 60min daarna 45min.€ 40,=
3 behandelingen € 95,= 6 behandelingen € 168,=
Voor welke huiden:
-voor regeneratie
-onzuivere huid
-teleangiëctasieën
-couperose
-littekens
-hals/decollete

microdermabrasie-microneedlingbehandeling

MICRONEEDLING

Door middel van ultra dunne naaldjes maken wij vrijwel onzichtbare microperforaties in de huid. Het lichaam beschouwt dit als een huidbeschadiging en het natuurlijke herstelmechanisme van de huid treedt in werking. Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastine door de huid zelf geactiveerd. De huid wordt van binnenuit door regeneratie hersteld en opgevuld. Bovendien worden werkzame stoffen in de vorm van hyaluronzuur in de huid aangebracht, waarmee een zeer specifieke en gerichte behandeling wordt uitgevoerd.

Na de behandeling kan uw huid roodheden vertonen, maar dit trekt binnen 24 uur weg. Voor een optimaal resultaat adviseren wij u om producten van Babor te gebruiken, die afgestemd zijn op de behandeling en uw huidconditie. Babor beschikt over crèmes met dezelfde ingrediënten, die het resultaat van de behandeling ondersteunen en verlengen.


Deze behandeling duurt 60 minuten. € 89,-
Kuur actie: bij een kuur van 6 behandeling krijgt u het Dr. Babor Calming Serum t.w.v. €74,- gratis. Tevens krijgt u 20% korting op de 6e behandeling. Totaal prijs kuur € 516,20
Behandeling bestaat uit:
-Anamnese/adviesgesprek huidanalyse
-Reinigen met een cleanser
-peeling mask en tonic
-Microneedling met hyaluronzuur
-ter afsluiting calming mask/vlies
-calming serum