63 artikelen van het merk Babor

Babor DOCTOR BABOR Derma Cellular Ultimate Skin AHA Peel Kit 100ml

- Peelingkuur met 6 toepassingen
- De vernieuwingsprocessen van de huid worden geactiveerd
- Het huidbeeld wordt zichtbaar verfijnd en gelijkmatiger.
Het BABOR onderzoeks- en innovatiecentrum heeft – geïnspireerd door de dermatologische peeling - Ultimate AHA Skin Peel Kit ontwikkeld - de effectieve peelingkuur met 6 toepassingen voor de intensieve, stapsgewijze afschilfering van de huid. De vernieuwingsprocessen van de huid worden geactiveerd en het huidbeeld wordt in slechts 21 dagen zichtbaar verfijnd en gelijkmatiger.
Alleen voor uitwendig gebruik. Uitsluitend te gebruiken op een intacte huid. Niet in aanraking brengen met ogen of slijmvliezen. Directe UV-straling (zon, zonnebank) vermijden of een lichtbeschermingsmiddel gebruiken. Mochten er huidirritaties optreden, dan het product niet verder gebruiken en een arts raadpleggen. Niet in de buurt van kinderen bewaren. Tijdens zwangerschap en borstvoeding voor gebruik toestemming aan de arts vragen. Niet gebruiken bij een gevoelige huid.
Gebruiksaanwijzing:
Breng binnen drie weken telkens met tussenpozen van 2-3 dagen de fruitzuurserum het beste `s avonds voor het naar bed gaan als volgt op de huid aan: Doe de inhoud van de tube in het kleine schaaltje en breng het concentraat met de kwast dun aan op het van tevoren gereinigde gezicht, de hals en het decolleté. Laat het concentraat ca. 10 minuten in de huid inwerken en was het daarna met water af. 1e week: 2 x Ultimate AHA Skin Peel Step 1 2 e week: 2 x Ultimate AHA Skin Peel Step 2 3 e week: 2 x Ultimate AHA Skin Peel Step 3 Breng vervolgens een pipetlengte van het Ultimate Regenerating Serum aan op gezicht, hals en decolleté. Laat het serum inwerken en breng daarna de normale verzorgingscrème aan. Gebruik het Ultimate Regenerating Serum altijd tijdens de gehele duur van de kuur `s avonds onder de normale verzorging.Breng overdag gedurende de complete kuur alsook 1-2 weken daarna de Ultimate Protecting Balm SPF 50 op de huid aan. Daaroverheen, indien nodig, de normale dagverzorging en / of make-up aanbrengen.
Het is zeer aan te raden de benodigde Doctor BABOR Ultimate Protecting Balm SPF 50 direct mee te bestellen. Deze is zondermeer noodzakelijk om pigmentstoornissen door UV stralen te voorkomen.

€140.00

Babor CLEANSING HY-ÖL® 200ml

Hydrofiele reinigingsolie voor elke huid

BABOR heeft de natuurlijke reinigingskrachten van water en olie met elkaar verbonden en een op de cosmeticamarkt unieke 2-fasen dieptereiniging ontwikkeld.
Pure, natuurlijke oliën van soja, sesam en aardnoot verwijderen grondig en behoedzaam in combinatie met het phytoactive, dat specifiek afgestemd is op het huidbeeld, zowel verontreinigingen die in olie als in water oplosbaar zijn zonder een gespannen gevoel achter te laten.
De huid haalt weer adem en heeft een gezonde teint.
Vrij van conserveringsmiddelen
Gebruiksadvies:
HY-ÖL® (4 pompeenheden) over de droge huid van gezicht, hals en decolleté verdelen en licht inmasseren. Dan het voor het huidbeeld geschikte PHYTOACTIVE (2 pompeenheden) daaroverheen aanbrengen en met vochtige vingers zolang masseren tot er een melkachtige emulsie ontstaat. Met ruim koel water verwijderen. Voor de verwijdering van de oog- en lippenmake-up adviseren we de HY-ÖL®. Doe deze op een vochtige wattenpad en verwijder de make-up op zachte wijze.

€22.50

Babor CLEANSING Mild Cleanser 200ml

Een bijzonder milde, huidvriendelijke reinigingsmelk voor elke huid, speciaal ook voor de gevoelige huid. Geselecteerde anti-stress werkstoffen zoals bisabolol, gember en panthenol kalmeren de huid al tijdens de reiniging.
Zonder kleur- en parfumstoffen, reinigt op milde wijze zonder de huid uit te drogen.
De huid ziet er heerlijk ontspannen, zacht en stralend fris uit.
Mild Cleanser met draaiende bewegingen over het gezicht verdelen. Met koel water grondig afwassen

€24.00

Babor CLEANSING Mild Peeling 50ml

Milde gezichtspeeling voor elke huid

Fijngemalen, afgeronde perzikpitten bevrijden de huid op zachte wijze van oppervlakkige verhoorningen en huidschilfers. Tegelijkertijd werken plantaardige lipiden uit sesamolie herstellend en verzorgend.
Gebruiksadvies:
Na de reiniging 1-2 keer per week over gezicht, hals en decolleté verdelen (oog- en mondgebied vrijlaten). Met draaiende bewegingen peelen. Met ruim lauwwarm water verwijderen.

€18.50

Babor CLEANSING Phytoactive sensitive 100ml

Speciaal voor de geïrriteerde en gevoelige huid
Kalmeert en ontspant voelbaar
Aanvullend bij de reiniging met HY-ÖL®
Phytoactive Sensitive is de ideale verzorgingsfase bij de BABOR HY-ÖL® reiniging voor de gevoelige huid. Al tijdens de reiniging wordt de huid gekalmeerd en ontspannen met geselecteerde kruidenessences uit lindebloesem, hop en melisse. Ze wordt tot diep in de poriën en op behoedzame wijze gereinigd.
Alleen te gebruiken in combinatie met BABOR CLEANSING HY-ÖL of CLEASING ENZYME CLEANSER
HY-ÖL® & PHYTOACTIVE:
HY-ÖL ® ( 4 pompeenheden) op de droge huid aanbrengen, dan 2 pompeenheden PHYTOACTIVE daarover verdelen. Met vochtige vingers masseren totdat er een melkachtige emulsie ontstaat. Met ruim koel water grondig verwijderen

€17.50

Babor CLEANSING Rose Toning Lotion 200ml

Verfrist en zuivert de huid na de reiniging
Werkt ontspannend en kalmerend met allantoïne, bisabolol en panthenol
Kostbare rozenoliën verwennen en maken de huid stralend mooi

€21.50

Babor CLEANSING Mild Peeling 50ml

Fijngemalen, afgeronde perzikpitten bevrijden de huid op zachte wijze van oppervlakkige verhoorningen en huidschilfers. Plantaardige lipiden uit sesamolie werken herstellend en verzorgend. De huid ziet er gelijkmatig en rozig fris uit.

Gebruiksadvies:
Na de reiniging 1-2 keer per week over gezicht, hals en decolleté verdelen (oog- en mondgebied vrijlaten). Met draaiende bewegingen peelen. Met ruim lauwwarm water verwijderen.

€18.50

Babor DOKTER BABOR Neuro Sensitive Cellular Neuro Sensitive Cleanser 150ml

Een droge huid zonder een gespannen gevoel reinigen.
•Een intensief kalmerende, vetherstellende reinigingsmelk.
•Voor een extreem droge en een zeer gevoelige huid en voor de verzorging bij neurodermitis in perioden zonder symptomen.
•Reinigt op zachte en behoedzame wijze.
•Werkt kalmerend en herstellend.
•Stabiliseert de lipidenmantel en vermindert zo een gespannen gevoel na de reiniging.
Doctor BABOR NEURO SENSITIVE CELLULAR bevat naast het antimicrobiële, irritatieverzachtende microzilver de revolutionair nieuwe werkstof Neuroxyl. Neuroxyl desensibiliseert de zenuwuiteinden van de huid en kalmeert zodoende onmiddellijk jeuk en irritaties. Microzilver neutraliseert bacteriën aan het huidoppervlakte. Zodoende kunnen ze niet in de huid dringen. Gamma-linolzuur bouwt de lipidenmantel van de huid weer op. Lactaat en dexpanthenol hydrateren op intensieve wijze. `s Morgens en `s avonds met vochtige vingers op de huid aanbrengen, met draaiende bewegingen de huid reinigen en dan grondig met water afwassen.
Gebruiksaanwijzing:
`s Morgens en `s avonds met vochtige vingers op de huid aanbrengen, met draaiende bewegingen de huid reinigen en dan grondig met water afwassen.

€29.50